Notranji vibratorji z integriranim pretvornikom IRFUflex

Notranji vibratorji z integriranim pretvornikom IRFUflex

Modularni notranji vibrator IRFUflex: največja prilagodljivost z modularnim notranjim sistemom vibratorjev.

Modularna, visokofrekvenčna serija notranjih vibratorjev IRFUflex ponuja možnost kombiniranja komponent glave v različnih velikostih s komponento pretvornika.

IRFUflex je različica serije IRFU in je visoko zmogljiv notranji vibrator, zasnovan za profesionalno dolgoročno uporabo, ki izpolnjuje visoka pričakovanja.

Sistem Bodyguard ponuja varnejše delovanje tudi pri napetostih nad nizkonapetostnim območjem zaščite. Zato lahko IRFU deluje tudi z viri energije, ki niso zaščiteni pred okvarnim tokom. S tem se zmanjša možnost tveganja na gradbišču. V primeru okvarjenega toka se napajanje prekine v 3 milisekundah. To zagotavlja zaščito operaterja in stroja.

Različice:

 

Povpraševanje

Opis

Visokofrekvenčni notranji vibratorji IRFU: vrhunska zmogljivost vsakega modela
Serija visokofrekvenčnih notranjih vibratorjev IRFU je enostavna za uporabo.

Ponujajo zanesljivo delovanje tudi pri uporabi z nihajočimi vhodnimi napetostmi generatorja. Visokozmogljivi notranji vibrator Wacker Neuson IRFU je zasnovan za dolgo življenjsko dobo in profesionalne rezultate utrjevanja betona.

Na voljo je v številnih  različicah (30/38/45/58).

Integriran frekvenčni pretvornik pomeni, da dodaten stroj ni potreben. Kompaktno enoto lahko operater enostavno prevaža po gradbišču.

Integrirano stikalo za osebno zaščito (Bodyguard™) nudi visok standard varnosti.

 

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas še danes.

envelope-omobile